hej allihop



Här är jag för 5 år sedan, långt innan alla började blogga. Är så trött på alla som härmar än. Som den där Fokis tex. Orka komma 5 år senare och försöka låtsas som att det är hon själv som kommit på sin stil? Så 2004!
Idag ska jag iaf ut och festa. Ska bara bli av med ****** som är här, orkar inte. Ska hitta på nåt illa om mig själv så kanske han drar. Förresten, orka med ex!!

din mamma

Denhär låten heter din mamma, det är passande till min blogg tycker jag :)





Justja

Jag är medlem på en sida som heter qx. Där är det typ mest bögar och lebbar som är medlem, och några transor, och sen jag. Har iaf snackat med en lebbis där ett tag och bestämt en dejt. Är egentligen inte jättelebb men man måste prova allt tycker jag. Man kan itne säga att man inte gillar att sova innan man provat att sova liksom. Jag gillar bröst också så det är ju en bra början. Hoppas hon gillar mina. Vi ska ses i veckan iaf, hon jobbar så mycket så det är lite jobbigt men bra om hon kan bjuda på första dejten så jag slipper. Det var bara det. Puss på alla :)




hej bloggen

Hej bloggen, sitter och dricker sommarsmoothie och äter en kaka. Hatar alla som säger att sommaren är slut. Men det gör inget för jag drar ändå härifrån snart till Spanien. Ska sola gärnet och bli en pepparkaka.
Det är så konstigt, ibland kan man vara bland massa människor och ändå känna sig ensam. Ibland kan man vara ensam och inte känna sig ensam. Ska nog gå till en psykolog asså. Ska prata med han eller henne om mat också. Tycker det är så jobbigt att vara hungrig. Man vill ju fortsätta behålla figuren. Ska höra om det finns nån tanke man kan tänka så man slutar vara hungrig. Ska uppdatera er om det.
Nu ska jag svara på lite mail. Är det nåt ni vill veta om mig?

eeh

svar till minlillagumma som skrev att jag var störd.
Asså känner du mig eller? Om du tycker att jag är störd säg det till mina föräldrar för jag har fått deras gener, skyll inte på mig. Men det skulle du säkert inte våga. Jag hade faktiskt vg i flera ämnen i grundskolan, så  det bevisar att jag har nåt mellan öronen som itne är öronvax. Sug på den.



konstig låt

Fattar inte hur man kan få släppa en sånhär dålig låt. :S

Hej mina vänner

Hejsan. Jag har inte varit hemma på hela helgen, har varit hos *ils för han har jobbat i helgen så jag tog hand om hans lägenhet ;) Hehe. På kvällarna kom han hem och tog hand om mig ;) Försökte komma in på hans dator men det kunde inte jag tyvärr, är ju tjej så det är väl därför.
Alltså den där Mona Sahlin, hon verkar inte riktigt klok!! Hon vill att man ska kunna lämna tvätten i tunnelbanan! Då undrar jag hur hon tänkt att tvätten ska komma dit!? Det är ju skitjobbigt att bära massa kläder, det är ju lättare för killar för de har ju liksom bara några brallor och några tshirtar. Men vi tjejer har ju hur mycket kläder som helst! Palla bära. Det är väl bättre om betjänerna kommer hem till en och tvättar? Så slipper man kånka och få ont i ryggen. Fast jag ska rösta på piratpartiet för jag älskar att ladda ner filmer och sen älskar jag musik och spotify har ju faktiskt inte all musik!! Man kanske vill se nån film innan den kommit ut o då äre skitbra att ladda ner. Fattar inte varför inte fler röstar på dom. Ni har min röst iaf! Go piratpartiet.


Har lite tråkigt

Är fortfarande pigg, men det är ju bra, då kan jag göra det jag är bra på. Som nu tex, så bloggar jag. Är inne på en ganska konstig sida och hittade denhär bilden




Alltså, vem vill se ut sådär? Hon eller han kunde ju nog varit ganska söt om den kunde klä sig! Fattar inte dethär emo-modet som är, vem vill se ut som döden? Vill man dö så är det ju bara att dö. Men den kanske tror att den ska ångra sig. Men då säger jag såhär: man kan inte ångra sig när man är död för man är död!
Man vill väl visa vad Gud gav till en, som ens klyfta, eller tajta byxor. Denhär på bilden visar lite för mycket tycker jag, den döljer inget till fantasin. För den vill väl att man ska fantisera om den eftersom den klätt ut sig. Inte vet jag men jag tror så. Vad säger dens mamma o pappa om kläderna?? Kanske vill den vara en katt. Någon som vet? Ska hämta en till kaka nu, måste tipsa er, de heter vaniljdrömmar och de är jättegoda!

Oj har redan många besökare

Åh nu gör ni mig så glad som vill ta mina ord till er, har redan fått flera besökare. Hoppas jag får nån liten kommentar också snart. Här sitter jag på min säng och dricker te och äter kakor. **ristian ligger brevid mig och sover så sött. Hihi, ibland när han andas ut rör sig mustachen, så söööt. Han ska upp tidigt imorn och jobba. Får inte väcka han så jag måste vara tyst. SCHHH på mig. Jag är ju ledig (som alltid ;)) så jag ska stanna uppe o chatta lite o kanske göra en fin design här. Vad tycker ni om det? Ska skriva lite fakta om mig också ifall nån som inte känner mig kommer in på min sida. Hälsar till alla!!


första inlägget av mej

Hej alla där ute!
Nu har ja äntligen skaffat en blogg eftersom alla mina vänner o killarna tjatar så mycket på mig och vill hålla koll på mig. Min mamma läser min blogg också så ska försöka hålla den barntillåten ;)



Återkommer snart alla sötisar!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0